Inici Actualitat Ensurt a Taradell en cremar-se un matalàs a l’interior d’un domicili

Ensurt a Taradell en cremar-se un matalàs a l’interior d’un domicili

0
COMPARTIR

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir aquest divendres al matí després de l’avís que cremava un matalàs a l’interior d’un habitatge de Taradell.

Els fets s’han produït cap a les 7:25h del matí, quan els Bombers han rebut l’alerta. Segons fonts dels Bombers, a l’interior d’un habitatge de la carretera de Balenyà número 16, just a sobre el BBVA, cremava un matalàs en somort, molt lentament, però sense flames. Els Bombers han controlat la situació en pocs minuts, ja que abans de les 8 ja tenien resolt l’incident.

Tot i això, també ha arribat una ambulància que per prevenció s’ha endut dues persones a l’Hospital General de Vic per possible inhalació de fum. La mesura però ha estat preventiva, ja que no hi ha hagut cap ferit greu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments