Inici Actualitat El CP Taradell goleja al CP Vic en el millor partit de...

El CP Taradell goleja al CP Vic en el millor partit de la temporada (0-5)

0
COMPARTIR

El CP Taradell jugava el primer partit d’aquest 2021 contra el CP Vic el dijous al vespre. Els taradellencs tenien la baixa d’Albert Benito, fet que va fer entrar a la convocatòria al jugador del planter, Pere Casulleras.

A la primera part, el CP Taradell va aconseguir imposar la seva superioritat. Els dos gols van arribar des del llançament de penal. Víctor Crespo feia el 0 a 1 i Dani Rodríguez transformava el 0 a 2, just abans d’arribar al descans. Els vigatans no van vorejar en cap moment l’àrea dels taradellencs, que van viure molt còmodes amb el control del joc i amb diverses ocasions per marxar amb una distància encara superior.

A la represa, l’equip de Quim López va fer una passa endavant i va generar gran part del perill de tot el partit en els primers dos minuts del segon temps. Malgrat tot, va ser el CP Taradell qui va marcar més gols. Víctor Crespo, al minut 35, anotava el 0 a 3 després d’una gran jugada individual arrancant des del cercle central. Quatre minuts més tard, Arnau Font veia la targeta blava i Dani Rodríguez marcava el 0 a 4. I per tancar el marcador, de nou, Víctor Crespo anotava el cinquè i definitiu gol del partit des del llançament de falta directa, per la targeta blava d’Oriol Ramírez.

Una victòria històrica dels taradellencs que ja sumen 14 punts i es col·loquen en novena posició. Aquest diumenge rebran la visita del CP Voltregà, a les 12 del migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments