Inici Actualitat La Covid-19 no impedeix l’arribada de Ses Majestats a Taradell

La Covid-19 no impedeix l’arribada de Ses Majestats a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell ha celebrat aquest dimarts 5 de gener una cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient diferent. La Covid-19 ha obligat a fer una cavacalda rodada per tot el municipi i sense aturades, però amb il·lusió als balcons, peu de carrers i portals.

L’urbanització La Roca ha estat el primer punt en rebre els Reis d’Orient, que per primera vegada passaven damunt les seves carrosses per aquest punt del municipi. Els veïns de l’urbanització han rebut Ses Majestats seguint les indicacions preventives i en els punts assignats per veure passar la cavacalda i amb grups reduïts. Més tard, la cavalcada passant pel carrer de la Sardana s’ha dirgit a la carretera de Viladrau per ja encarar l’entrada al centre pel carrer de la Font.

En els diferents punts de pas els taradellencs i taradellenques tenien uns punts de referència per veure la cavalcada si no passava pel seu carrer. Molta gent ho seguia des del bacló, però molts també al carrer amb les tradicionals atxes de barballó cremant i generant fum i olor. També hi havia 8 punts al llarg del recorregut on es podien recollir els regals per als més petits.

Les 3 carrosses els Reis Mags del Passeig Sant Genís s’han dirigit a la rotonda de la T i llavors direcció a la rotonda de l’Atlàntida per pujar pel carrer Catalunya i per l’Avinguda Montseny fins a la Ronda dels Vilademany, que era el punt des d’on podien veure-la els veïns de l’urbanització Goitallops. També han passat pel davant de la Residència Vilademany per dirigir-se pel carrer Doctor Fleming cap al barri Sant Miquel i Castellets. Un cop fet el recorregut fins a l’Avinguda Castellets, la cavacalda ha acabat al barri de Mont-rodon.

Cal destacar que no hi ha hagut llançament de caramels i que el discurs del Rei Melcior i la rebuda a l’Ajuntament de Taradell per part de l’alcaldessa Mercè Cabanas s’ha fet per xarxes socials. Ho podeu veure a continuació:

Podeu veure més fotografies de la cavalcada de Reis en aquesta galeria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments