Inici Actualitat Ràdio Taradell celebra dimecres la 34a edició del tradicional Concurs de Reis

Ràdio Taradell celebra dimecres la 34a edició del tradicional Concurs de Reis

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell celebrarà aquest 2021 la seva edició número 34 del Concurs de Reis, que organitza des de l’any 1987. Tindrà lloc aquest dimecres 6 de gener, de les 9 del matí fins a les 2 del migdia. Per participar-hi caldrà trucar al 93 812 62 20 i optar a un dels 200 regals.

Els obsequis són de diferents establiments, empreses, entitats i institucions, majoritàriament del municipi. El Concurs de Reis es basa en un taulell de guerra de vaixells en què les caselles estan plenes de regals. Cada oient ha de dir una lletra i un número, i, si té sort, s’emporta un regal directe. Si cau a una aigua, haurà de respondre a una pregunta molt fàcil per tenir una nova oportunitat.

Arran de la pandèmia, es prendran algunes mesures de seguretat. A diferència d’altres anys, no es permetrà que ningú entri als estudis, més enllà dels locutors i tècnics. Pel que fa al repartiment de regals, es farà en un espai ben ampli i garantint la distància.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments