Inici Actualitat La cavalcada de Reis de Taradell tindrà un recorregut de 5 quilòmetres...

La cavalcada de Reis de Taradell tindrà un recorregut de 5 quilòmetres i sense parades

1
COMPARTIR

A causa de la Covid-19, l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a Taradell serà diferent aquest 2021. La tradicional cavalcada començarà abans, tindrà un recorregut més llarg i no s’aturarà en cap moment.

Així, per evitar desplaçaments i aglomeracions es farà una cavalcada més llarga, d’uns cinc quilòmetres, i es proposen uns punts assignats als taradellencs en funció d’on viuen o que la segueixin des dels balcons o portals si passa pel seu carrer. A més, la cavalcalda no s’aturarà en cap moment.

L’hora d’inici serà a les 6 de la tarda, mitja hora abans de l’horari habitual. Es començarà per la urbanització La Roca i està previst recórrer molts dels carrers del poble i acabar al barri de Montrodon, perquè els veïns d’aquesta zona no hagin de fer desplaçaments cap al centre del poble.

La cavalcada comptarà amb les tres carrosses habituals amb els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb la carrossa de l’estrella, la dels regals i la del carbó. Acompanyaran els Reis, un total de 60 patges, organitzats en grups bombolla i distribuïts entre la carrossa i l’entorn de la mateixa.

A més, cal destacar que no es llançaran caramels i que els regals es donaran en els punts de recollida que cada nen i nena ha rebut en tiquet corresponent. Podeu consultar el mapa dels 8 punts de recollida dels regals i el recorregut a www.taradell.cat/reis2021. La cavalcada tampoc entrarà a la Residència Vilademany i només hi donarà la volta cap a 1/4 de 9 del vespre.

També s’ha suspès el discurs del Rei Melcior i la salutació des del balcó de l’Ajuntament. Està previst que es pugui seguir en vídeo per les xarxes socials de l’Ajuntament i de Ràdio Taradell tant la recepció per part de les autoritats municipals, com l’adoració al pessebre i el discurs de Ses Majestats.

5è Concurs d’Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó

Per cinquè any consecutiu, s’ha convocat el concurs d’instagram de fotografies relacionades amb la cavalcada i les atxes de barballó. El Grup de Recerca Local de Taradell conjuntament amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i la Comissió de Reis de Taradell organitzen aquest concurs per premiar la millor foto i la més original. Les fotografies es podran enviar entre el 5 i el 8 de gener.

El concurs està obert a tothom i les atxes de barballó hauran de ser presents a la fotografia. Per participar-hi cal penjar les fotos amb les etiquetes #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell21 i seguir el perfil @bibliotaradell a instagram. Es poden publicar tantes fotos com es vulgui per usuari d’Instagram. El veredicte es farà públic el 20 de gener a través de les Xarxes Socials de la Biblioteca i els premis són un lot de llibres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Alfons Jimenez Morera
Alfons Jimenez Morera
5 gener 2021 10:36

Malgrat les dificultats logístiques d’organitzar un event segur lliure de COVID… a Taradell tindrem Cavalcada com també vàrem tenir Festa Major d’estiu!!! Gratitud enorme a tots els que ho heu fet possible, que sou els autèntics Reis Mags d’aquest any, començant per la valentia de l’Ajuntament per apostar per tirar endavant amb la Cavalcada malgrat tots els malgrats, amb l’Alcaldessa Mercè Cabanas al capdavant, l’equip de Govern d’ERC de Taradell, Protecció Civil de Taradell i tota la gent implicada. Sou molt grans, mil gràcies i espero que els Reis us portin moltes coses… us ho heu ben guanyat. Taradell, Molt… Llegeix més »