Inici Actualitat 101 corredors acomiaden el 2020 participant a l’11a edició de la Sant...

101 corredors acomiaden el 2020 participant a l’11a edició de la Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

Un total de 101 corredors van prendre part aquest dijous a la tarda a l’11a edició de la cursa de Sant Silvestre de Taradell. Enguany, a causa de la Covid-19, es va canviar d’ubiació per fer la sortida i arribada i va tenir lloc davant de l’Institut de Taradell.

Així, els participants van completar 9,5 quilòmetres de recorregut fins al punt més alt del terme, l’Enclusa, per tal d’acomiadar l’any d’una manera esportiva i divertida. En ser una cursa no competitiva, es demana als participants que hi prenguin part disfressats o amb algun guarniment en alguna part visible del cos. Per tant, no es premien els més ràpids si no que es premien les millors o més singulars disfresses.

A banda del canvi d’ubicació, també es van prendre mesures com guardar la distància de seguretat en tot moment, fer la sortida esglaonada en grups reduïts, o portar la mascareta tant a la sortida com a l’arribada, entre altres. A l’arribada els participants van ser convidats a coca amb xocolata i refrescos.

Pel que fa als premis a les millors disfresses, un va ser per Maria Font, disfressada de Marieta la Castanyera o Mariuca, en homenatge a la seva germana Antònia Font molt vinculada amb les entitats del poble i que malauradament ens va deixar el passat novembre. I l’altre premi es va lliurar al grup format per Pau Molist i Oriol Casulleras, per la seva valentia, tot i la temeritat, que anaven disfressats de nedadors, només amb banyador i bambes malgrat el fred que feia.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments