Inici Actualitat Una cinquantena de persones diuen adéu al 2020 a Taradell amb unes...

Una cinquantena de persones diuen adéu al 2020 a Taradell amb unes campanades al migdia

0
COMPARTIR

A nivell simbòlic aquest dijous a les 12 del migdia s’han celebrat les campanades per acomiadar el 2020 i donar la benvinguda al 2021. La iniciativa, que no s’havia fet mai, ha estat de petit format i s’ha fet davant del campanar de Taradell, al costat de l’olivera, amb la participació d’una cinquantena de persones.

Coincidint amb el toc de campanes de les dotze del migdia s’han pogut menjar el raïm i les olives i s’ha celebrat el nou any brindant amb cava. Els participants, sense aglomeracions i alguns d’ells amb algun complement de disfressa, ho han celebrat simbòlicament amb alegria i desitjos per al nou any, sobretot, que s’acabi la Covid-19. I amb uns globus amb l’any 2021 penjats als xiprers davant de l’entrada secundària de l’església Sant Genís.

Esperem i desitgem que tingueu un feliç i saludable any 2021.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments