Inici Actualitat Finalitza la tasca de l’agent cívic que tenia Taradell per temes d’incivisme

Finalitza la tasca de l’agent cívic que tenia Taradell per temes d’incivisme

3
COMPARTIR

El 27 de desembre es va acabar el període d’un any de disponibilitat d’un agent cívic que tenia Taradell. Un any després, ha finalitzat el pla d’ocupació del Consell Comarcal d’Osona que permetia tenir la figura de l’agent cívic, compartit amb el municipi de Tona.

En principi, no hi ha previst poder disposar d’un nou pla d’ocupació i, per tant, seguir tenint un agent cívic. El regidor de Governació, Civisme i Esports, Lluís Rodríguez, destaca que el balanç “ha estat molt positiu” i que si tinguessin disponibilitat econòmica, es plantejarien donar-li continuïtat.

L’agent cívic s’ha centrat en gestionar temes d’incivisme, com les deixalles en papereres amb identificacions i sancions, o combatre els excrements de gossos a la via pública i sensibilitzar sobre una tinença responsable de gossos. També ha actuat en moments puntuals en la gestió de la mobilitat a la sortida de les escoles o a causa de la pandèmia amb la gestió de l’obertura del cementiri per Tots Sants, el repartiment de mascaretes a comerços i donant informació a l’àrea d’aportació de residus o en els estacionaments de la zona blava.

Segons Lluís Rodríguez, la “nostra percepció és que s’ha millorat amb el tema de deixalles i gossos”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pedro
Pedro
8 gener 2021 20:37

Pues era un noi molt atent, i que feia una gran tasca a nivell informatiu. Moltes gràcies per la seva atenció.

Maria
Maria
30 desembre 2020 19:47

Però si el poble està ple de caques de gos!!!! Fa pocs dies vam anar al Pujoló, un espai preciós i ideal per a les famílies, i, tot i vigilar, vam tornar tots amb les sabates plenes de merda! Els camins escolars igual. Fa fàstic!

Per què no s’habiliten uns espais per tal que els gossos hi puguin fer les necessitats lliurement sense haver de dependre dels seus amos porcs i irresponsables?

Ferran
Ferran
30 desembre 2020 19:30

Doncs crec que la feina que feia aquest noi s’hauria de valorar molt. Constantment estava al cas de qualsevol problema. Era molt eficient i voluntariós. Crec que hi perdem molt no podent renovar aquest servei, que sempre ha estat a l’ombra. Em sap greu.