Inici Actualitat La Cursa Sant Silvestre arriba a l’11a edició per acomiadar l’any 2020...

La Cursa Sant Silvestre arriba a l’11a edició per acomiadar l’any 2020 a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dijous 31 de desembre tindrà lloc l’11a edició de la Cursa Sant Silvestre de Taradell. El tret de sortida es donarà a les 4 de la tarda, davant de l’Institut de Taradell. Les inscripcions es podran fer durant el mateix dia a partir de 2/4 de 4 de la tarda (edat mínima 12 anys). Enguany, caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat i seguir totes les mesures COVID-19. La sortida es donarà en grups de 6 corredors i amb una diferència mínim d’un minut entre grup i grup.

Com en els últims anys, el preu serà de 3 euros (federats FEEC), de 5 euros (no federats FEEC) i s’inclou l’assegurança de la cursa. El recorregut consistirà en un total de 9,5 quilòmetres, amb un temps màxim d’1 hora i 45 minuts.

La cursa tindrà el següent recorregut: INS Taradell, Can Mascarell, Rocada, travessar la carretera de Viladrau, la Codina, el Pujol, el Bou, les Cuines d’en Rocaguinarda i l’Enclusa (punt més alt de Taradell); el descens es farà per la collada, Mansa, Can Mascarell, i l’arribada serà a l’Institut de Taradell on hi haurà coca i cava per a tots els participants.

D’altra banda, les normes consisteixen que tots els participants vagin disfressats amb un element ben guarnit al cap o a qualsevol altra part visible del cos, com ara objectes de perruca, bigoti, barret, entre d’altres. Es premiarà la persona que vagi disfressada d’una forma més original (masculina i femenina).

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments