Inici Actualitat Jordi Farré, veí de Taradell, inicia el camí cap a la presidència...

Jordi Farré, veí de Taradell, inicia el camí cap a la presidència del Barça

0
COMPARTIR

Jordi Farré, precandidat a la presidència del Barça i promotor de la moció de censura contra la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, ha iniciat el seu camí per complir el somni que té des de ben petit: convertir-se en president del FC Barcelona.

Amb la precandidatura ‘Nou Impuls Barça’ busca ara passar el tall de 2.257 signatures per convertir-se en candidat oficial i encarar la recta final de les eleccions, en data del 24 de gener del 2021. En total hi ha vuit cares més que opten a la presidència (Joan Laporta, Víctor Font, Agustí Benedito, Toni Freixa, Lluís Fernández Alà, Emili Rousaud, Xavi Vilajoana i Pere Riera).

Farré compta amb més de 125 voluntaris i 100 punts de recollida de signatures. Un dels quals es troba a Taradell, a la immobiliària Can Kiku (carrer de la Vila, 62), on els socis poden dipositar el seu suport a la precandidatura ‘Nou Impuls Barça’. La recollida va començar el passat 23 de desembre i acabarà l’11 de gener. En cas d’aconseguir el suport necessari, del 15 al 22 de gener començaria la campanya electoral.

El gran aval de Jordi Farré és l’èxit de la moció de censura, amb la recollida de més de 20.000 butlletes, tot i la situació excepcional de la pandèmia. En diverses entrevistes, ha qualificat la seva precandidatura com “el canvi real” i amb una clara aposta per “la innovació i la creativitat”. Una de les propostes més ambicioses és la d’apostar, com a patrocinador del club, per la ‘marca Catalunya’ i eliminar la llista d’espera de més de 9.000 socis que han demanat un abonament al Camp Nou, els qual els hi donarà seient. En el terreny esportiu, deixa clar que si guanya les eleccions renovarà immediatament a Leo Messi, una de les grans preocupacions del barcelonisme.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments