Inici Actualitat Dilluns 28 de desembre l’Ajuntament de Taradell convoca una matinal popular per...

Dilluns 28 de desembre l’Ajuntament de Taradell convoca una matinal popular per netejar l’entorn

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha convocat per aquest proper dilluns 28 de desembre una matinal per netejar alguns indrets de l’entorn del municipi. Es tracta d’una convocatòria adreçada als veïns i veïnes de Taradell que hi vulguin participar.

El punt de trobada serà la Plaça de les Eres entre les 9 i les 10 del matí. Allà es repartiran guants i bosses per a deixalles a tots els participants, que es distribuiran en grups i se’ls assignarà una zona concreta.

L’objectiu és identificar i recollir deixalles que hi ha a l’entorn de Taradell per fer un poble més net. Les deixalles seran recollides després per la Brigada Municipal a cada zona on s’hagi fet la neteja.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments