Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell actualitza la regulació d’usos del centre del municipi per...

L’Ajuntament de Taradell actualitza la regulació d’usos del centre del municipi per protegir l’àmbit comercial

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha aprovat una modificació del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) per tal de reajustar la delimitació de l’àmbit comercial i regular-ne els usos en planta baixa. En concret, es tracta de dictaminar que en els carrers comercials s’ha de complir un percentatge per a usos comercials, de serveis i oficines en planta baixa per tal de protegir l’àmbit comercial, i condiciona quin percentatge de plantes baixes es poden convertir en garatges o magatzems.

La zona comercial és la que inclou el tram de baix del carrer de la vila, l’entorn de la plaça de les Eres, el passeig Domènec Sert, el primer tram de la carretera Balenyà, la Plaça, el carrer de l’Església, el carrer Joc de la Pilota i el primer tram de la carretera de Montrodon). Segons va apuntar el regidor d’Urbanisme, Joan Canó, en l’últim ple, que la finalitat és evitar la desaparició d’espais fisícs que podrien acollir un comerç i que sense aquesta modificació podrien perdre’s.

Es pretén protegir uns 106 locals comercials o de serveis que podrien haver estat aparcaments o magatzems i desaparèixer.Joan Canó, regidor d'Urbanisme

Cal recordar que en els darrers anys hi ha hagut diversos locals de l’àmbit comercial que han canviat d’ús, hi han passat a garatge o a habitatge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments