Inici Actualitat El CP Taradell tanca l’any amb victòria contra el Mataró i surt...

El CP Taradell tanca l’any amb victòria contra el Mataró i surt de la zona de descens (3-4)

0
COMPARTIR

El CP Taradell afrontava un dels partits més importants de la temporada, just abans de tancar l’any. El Mataró era quinzè a tres punts dels taradellencs i sumar una victòria permetria a l’equip de Ferran Moreno abandonar les places de descens a l’OK Plata.

A la primera meitat, en el primer tram de partit els dos conjunts van mostrar la igualtat que reflectia la classificació. Ocasions per les dues bandes i sense un clar dominador del joc. Però va ser el CP Taradell qui va aconseguir marcar el primer gol del partit. Jacint Molera va obrir la llauna al minut 14 de partit. El Mataró, uns minuts després, va disposar d’un llançament de falta directa per la targeta blava de Marc Soler. Erik Gual era l’encarregat de llençar i anotar l’1 a 1. Tot indicava que arribaríem al descans en empat, però va aparèixer Albert Benito i va marcar un gran gol de jugada individual per posar l’1 a 2.

A la represa, els locals van sortir més forts en el partit i van tenir diverses ocasions, però sense massa encert a porteria. Els taradellencs buscaven sortir a la contra i aguantar al darrere en defensa. El domini local va comportar l’empat a 2, després d’un llançament exterior de Gerard Cusachs. El CP Taradell, malgrat el gol, va aconseguir reaccionar i tornava a marcar fent el 2 a 3 gràcies a Jacint Molera. Tres minuts més tard, quan quedaven nou minuts pel final, Marc Soler feia el quart i semblava sentenciar el partit. Fins i tot, en els últims cinc minuts, Daniel Rodríguez disposava d’una acció de falta directa per fer el cinquè, però Sergi Grané va aconseguir aturar el llançament. I al cap d’uns segons, el Mataró anotava el 3 a 4 gràcies a Erik Gual per posar emoció fins al final. Els locals van jugar els últims instants de partit amb cinc jugadors de pista, però el resultat ja no es va tornar a moure.

El CP Taradell suma onze punts i ocupa la desena plaça de la classificació. Ara mateix surt de les posicions de descens a l’OK Plata. El pròxim partit serà contra el Voltregà, tot i que cal estar pendents de la data pel partit que s’ha de recuperar contra el CP Vic. Tots aquests partits, però, ja seran en el pròxim any 2021.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments