Inici Actualitat Es lliuren els premis del Memorial de fotografia Lluís Tuneu i es...

Es lliuren els premis del Memorial de fotografia Lluís Tuneu i es fa el reconeixement de moment de treva d’en Toca-Sons als sanitaris de Taradell

0
COMPARTIR

La sala d’exposicions del Centre cultural Costa i Font va acollir aquest dimecres al vespre el lliurament dels premis del 8è Memorial Lluís Tuneu de fotografia de la Festa d’en Toca-Sons. Un acte que va ser ajornat a finals d’octubre per la pandèmia. A més, es va aprofitar per fer el reconeixement Moment de treva que es fa durant la Festa d’en Toca-Sons i que enguany no va tenir lloc, ja que la festa es va suspendre.

Aquest homenatge es fa just abans de la captura del bandoler per part del poble i dels sometents. Aquest 2020 s’ha homenatjat als professionals que han dedicat el seu esforç a combatre la Covid-19 a Taradell. Així, s’ha reconegut al CAP Taradell i a la Residència Vilademany. Van recollir el reconeixement la metgessa Núria Erra i l’alcaldesa Mercè Cabanas, com a presidenta de la Fundació Vilademany.

Concretament, van rebre una faixa bordada de la Festa d’en Toca-Sons. I és que es va aprofitar per entregar aquesta faixa a tots els homenatjats en el Moment de Treva des que es fa, l’any 2013. Així, van rebre faixa la vídua de Lluís Tuneu (homenatjat el 2013), l’Esbart Sant Genís (2014), la junta sortint de l’Associació Toca-Sons (2015), l’Agrupació Sardanista Taradell (2016), els 25 taradellencs que han fet de Toca-Sons representants pel 25è Toca-Sons (2017), la Colla Jove de Geganters i Grallers de Taradell (2018), i Josep Gallés exmembre de la Junta d’en Toca-Sons (2019).

A la part inicial de l’acte es van lliurar els premis del concurs fotogràfic. La presidenta de l’Associació d’en Toca-Sons, Núria Tuneu, va destacar que ‘”hi ha hagut fotos diferents que defineixen l’any que vivim”, ja que només se’n van poder fer de la caminada teatralitzada i del Mercat del segle XVII. Recordem que els guanyadors del concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu han estat els següents: el primer premi per Xavier Serra de Manlleu; el segon premi per a Maria Julià i, el tercer premi, per a Gerard Paredes.

1r premi concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

Mentrestant en el concurs d’Instagram, la foto guanyadora va ser de Jordi Morató i el segon premi per a Bet Comas. Jordi Morató també va guanyar el guardó per la fotografia que formarà part de la portada de la revista i el cartell de la festa 2021.

Premi a la fotografia que serà el cartell de l’edició 2021
2n premi del concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu
2n premi del concurs d’instagram
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments