Inici Actualitat Llum verda al projecte d’urbanització que obrirà un vial davant de can...

Llum verda al projecte d’urbanització que obrirà un vial davant de can Costa cap al carrer Miquel Martí i Pol

0
COMPARTIR

En aquest espai de la fotografia és on s’obrirà el nou vial de Taradell que servirà per connectar la carretera de Balenyà (just davant del Centre cultural Costa i Font) amb el carrer Miquel Martí i Pol (al parc infantil del costat del dispensari). Aquest vial forma part del projecte d’urbanització PAU-10 que l’Ajuntament de Taradell ja ha aprovat definitivament i que està previst al Planejament d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM)

Aquest projecte reordenarà urbanísticament la zona compresa per la carretera de Balenyà, l’edifici d’Educació Infantil de Les Pinediques i el parc infantil del costat del Centre d’Assistència Sanitària. El principal canvi previst és que s’obrirà un vial únicament per a vinants directe cap a aquesta zona provinent del davant del Centre cultural Costa i Font. Per tant, es podrà arribar de forma més directe a equipaments com el CAP, l’EAS o els habitatges assistencials de la Fundació Vilademany. Aquest vial també permetrà accedir a l’edifici d’Educació Infantil de Les Pinediques, ja que al parc infantil hi haurà una rampa d’accés i una escala cap a aquesta nova zona. El projecte d’urbanització preveu que els solars existents en aquesta zona permetin construir un total de 62 nous habitatges. També s’hi preveu un terreny perquè l’Ajuntament hi construeixi habitatges socials o per a joves.

En els propers mesos està previst que es porti a terme la licitació per adjudicar les obres d’urbanització d’aquest projecte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments