Inici Actualitat L’Associació de Botiguers de Taradell tramita unes 300 targetes TCT en un...

L’Associació de Botiguers de Taradell tramita unes 300 targetes TCT en un sol dia

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) va tramitar aquest dissabte unes 300 noves targetes TCT, entre noves altes i canvis de targetes de Vic. Durant tot el dissabte entre la Plaça de les Eres, Viatges Toca-sons i Tecno-so es van poder aconseguir les noves targetes comercials.

A partir d’ara qui en vulguil podrà obtenir-la en els comerços de l’ABT que tinguin habilitat el lector de targeta. En total ja són quasi una quarantena. També es pot obtenir de forma online entrant a www.targetaurbana.cat.

La nova targeta comercial TCT permetrà guadir de descomptes, bonificacions i promocions personalitzades en cada botiga, i també servirà per gestionar campanyes comercials o sortejos que faci l’ABT. Cada comerç escull quin descompte o bonificació farà als seus clients.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments