Inici Actualitat El patge reial recull les cartes dels menuts a Taradell amb un...

El patge reial recull les cartes dels menuts a Taradell amb un protocol Covid-19

0
COMPARTIR

La Plaça de les Eres de Taradell va acollir aquest diumenge a la tarda el patge reial de Ses Majestats els Reis d’Orient per recollir les cartes dels nens i nenes. En no fer-se la fira de Santa Llúcia, es va habilitar aquest nou espai amb la glorieta com a escenari de recepció.

Durant tota la tarda es va formar una cua constant de pares i mares i menuts per poder fer arribar la carta dels desitjos als Reis d’Orient. Els nens i nenes podien dipositar la carta en un dels cisetells i saludar el patge amb la distància de seguretat pertinent i sense cap tipus de contacte. Això, tot i que molts es feien la foto, va fer que l’espera fos més àgil.

L’arribada del patge reial estava organitzat per l’Associació de Botiguers de Taradell i l’Ajuntament de Taradell, i la Plaça de les Eres estava ornamentada amb els estandards dels Tres Reis i torxes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments