Inici Actualitat Aquest dissabte es poden obtenir les primeres targetes de comerç de Taradell

Aquest dissabte es poden obtenir les primeres targetes de comerç de Taradell

1
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) tramitarà aquest dissabte la nova targeta comercial per a tothom qui hi estigui interessat. Per aquest motiu, durant tot el dissabte s’habilitaran dos punts d’atenció per a obtenir la nova targeta comercial, la denominada TCT.

Concretament, a la Plaça de les Eres de les 10 del matí a la 1 del migdia, i de les 4 a les 7 de la tarda s’hi podrà obtenir la targeta. També es podrà aconseguir en un punt habilitat de les 10 del matí a la 1 del migdia als comerços Viatges Toca-Sons i Tecno-So. Al mateix temps, també es pot obtenir la TCT de forma online entrant a www.targetaurbana.cat.

Amb la nova TCT es podrà comprar a tots els comerços associats a l’Associació de Botiguers de Taradell que diposin del lector de la targeta gaudint de descomptes i promocions personalitzats en cada botiga i participant en campanyes i sortejos mensuals. Hi ha 64 comerços taradellencs associats a l’ABT, però no tots disposen del lector, tot i que s’espera que la xifra de botigues vagi augmentant en els propers mesos.

Cal destacar que les campanyes de l’ABT també es faran aprofitant la nova targeta. És el cas de la campanya de Nadal 2020 que sortejarà vals de compra per valor de 1.500 euros, el client podrà participar-hi passant la nova targeta TCT o omplint unes butlletes si el comerç no té lector de targeta.

Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi
Jordi
10 desembre 2020 16:28

Molt bona iniciativa. Penso que aquest és el camí: intentar fidelitzar els clients, i aquest targeta pot ajudar en aquest sentit. En qualsevol cas, el més important és donar un bon servei, bon assessorament i si és possible, oferir un preu competitiu. En el tema preu crec que és molt complicat, sinó impossible, competir amb les grans cadenes existents en tot tipus de sectors. Per això penso que s’haurien de focalitzar en donar un servei excel·lent, que els pugui diferenciar de la compra per internet, per exemple. En resum, penso que és molt millor invertir en iniciatives com la TCT… Llegeix més »