Inici Actualitat El patge reial arriba a Taradell aquest diumenge en format campament reial

El patge reial arriba a Taradell aquest diumenge en format campament reial

0
COMPARTIR

Taradell celebrarà l’arribada del patge reial aquest diumenge amb un campament reial a la Plaça de les Eres. En lloc de l’habitual recepció que se li feia a la Plaça de Santa Llúcia, com que no hi ha Fira de Santa Llúcia s’ha canviat el format.

Durant el diumenge a la tarda des de 2/4 de 5 i fins a les 8 es podran fer arribar les cartes dels desitjos al patge reial. Arribarà amb dos acompanyats i s’instal·larà a la Plaça de les Eres, que estarà decorada i ornamentada. Allà, es faran dues cues sempre evitant aglomeracions. Una d’entrada i una de sortida per poder mantenir les distàncies de seguretat adequades.

Els nens i nenes podran dipositar les cartes dels desitjos dins d’uns cistells i saludar el patge reial, tot i que no hi haurà contacte físic. D’aquesta manera, també serà més àgil i es generarà menys cua. L’organització i voluntaris de Protecció Civil faran el control de les cues i portaran un registra d’assistència de cada família.

El campament reial està organitzat per l’Associació de Botiguers de Taradell i l’Ajuntament de Taradell.

Mentrestant, la Capella de Santa Llúcia es podrà visitar durant el diumenge al matí, coincidint amb la festivitat de la Santa. Així de 10 del matí a 1 del migdia tindrà les portes obertes per la gent que vulgui dipositar el tradicional ciri. Es pendran totes les mesures preventives i l’accés a la Capella serà limitat utilitzant la mascareta i gel hidroalcoholic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments