Inici Actualitat El Caldes s’imposa al CP Taradell en el tram final de partit...

El Caldes s’imposa al CP Taradell en el tram final de partit (3-5)

0
Font: CP Taradell

El CP Taradell no va poder disputar el seu últim partit contra el CP Vic, i arribava amb ganes de sumar la segona victòria consecutiva en lliga. Els visitants, el Caldes, feia dues setmanes sense poder jugar cap partit per la suspensió dels enfrontaments contra el Palafrugell i el Voltregà. El Partit entre CP Taradell i Caldes corresponia a la jornada 7 de l’OK Lliga.

El partit no podia arrencar de la millor manera. Els taradellencs es van avançar per 2 a 0 en els primers deu minuts. Jacint Molera, primer, i Dani Rodríguez després, des del llançament de falta directa, posava pressió al conjunt rival. Malgrat tot, el Caldes aconseguia retallar distàncies segons després, gràcies a un gol de jugada assajada des del servei de centre, amb el gol d’Álvaro Borja Giménez. Aquest marcador seria amb el que s’arribaria al final del primer temps.

El segon temps va arrancar amb un penal a favor del Caldes. Sergio Miras no es posava nerviós i empatava el partit a 2. I fins als últims deu minuts no va arribar la resta de gols. El CP Taradell es tornava a avançar amb un fantàstic gol de Víctor Crespo. Després de tres minuts d’ocasions pels dos conjunts, Álvaro Borja Giménez tornava a empatar el partit a 3. I dos minuts després, el CP Taradell arribava a les deu faltes, i el Caldes ho va aprofitar per marcar el 3 a 4, obra de Ferran Rosa. En els últims instants de partit, els taradellencs van jugar amb cinc homes a pista. Una pèrdua va acabar comportant el cinquè gol i definitiu del Caldes, d’Álvaro Borja Giménez (3-5).

El CP Taradell tornarà a jugar aquest diumenge, a les 8 del vespre, contra el Barça al Pavelló del Pujoló. Ara mateix l’equip de Ferran Moreno ocupa la dotzena plaça amb 8 punts.