Inici Actualitat La creu del Castell de Taradell ja està il·luminada amb la paraula...

La creu del Castell de Taradell ja està il·luminada amb la paraula ‘Taradelleja’

0
COMPARTIR

Qui pugi al Castell de Taradell ja trobarà la creu, on hi havia hagut la capella de la Santa Creu del castell, il·luminada. Aquest dissabte a la tarda, per tercer any consecutiu, s’ha tornat a il·luminar amb llums nadalencs i amb la paraula ‘Taradelleja’.

Enguany, en un acte en petit format i que ha comptat amb un brindis per desitjar bones festes, s’ha il·luminat amb tires de llums nadalencs que es carreguen amb una placa solar i que s’encenen quan es pon el sol. També s’han instal·lat lletres de fusta blanca de forma vertical formant la paraula ‘Taradelleja’. Durant totes les festes de Nadal es deixarà la creu ornamentada per posar una mica de llum i esperit nadalenc a un dels espais més emblemàtics de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments