Inici Actualitat L’Associació de Botiguers de Taradell té a punt la campanya de Nadal...

L’Associació de Botiguers de Taradell té a punt la campanya de Nadal amb la targeta urbana com a projecte estrella

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) ja prepara la campanya de Nadal amb un seguit de projectes i propostes. La més engrescadora és la nova targeta urbana de Taradell, que s’implementarà en els pròxims dies. La targeta permetrà a tots els els seus usuaris aconseguir descomptes i promocions a totes les botigues on estigui operativa. Es podrà obtenir a qualsevol establiment associat a l’ABT o bé a través d’internet.

També servirà per participar en les campanyes de sortejos mensuals que s’organitzaran des de l’ABT. Per tal d’aconseguir-la, només és necessari donar-se d’alta com a usuari de la targeta i es podrà utilitzar també a tots aquells comerços de Vic que en disposin. Ja fa uns dies es va començar la formació pels botiguers sobre la nova targeta urbana. L’Ajuntament de Taradell també hi ha col·laborat per fer-ho possible.

1.500 euros en vals de compra

Un altre de les propostes d’aquesta campanya de Nadal serà la el sorteig de 1.500 € en vals de compra, per gastar en qualsevol establiment adherit a l’ABT. Cada vegada que es faci una compra, l’usuari obtindrà participacions pel sorteig, ja sigui passant la targeta urbana (als comerços que la tinguin) o bé omplint unes butlletes manualment. Encara no hi ha data pel sorteig, que es farà públic en els pròxims dies.

Enguany, també es repartiran participacions de la loteria de Nadal amb un número propi de l’ABT. Es poden comprar a les botigues adherides a l’associació. A més, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Parc de les Olors, es podrà gaudir de l’olor de barballó dins de les botigues a través dels difusors que escampen l’essència d’espígol per comerços i carrers.

D’altra banda, una de les grans notícies és que aquest any també hi haurà el patge real, però amb mascareta per respectar els protocols de seguretat per la pandèmia. A més, ho farà en una ubicació diferent de la d’altres anys i s’ubicarà a la plaça de les Eres, el diumenge 13 de desembre. Allà es podran entregar les cartes de desitjos, sempre respectant els protocols establerts.

Aquest any alguns aparadors de les botigues associades a l’ABT s’han convertit en aparadors estrellats. Gràcies al taller d’aparadorisme de Nadal, que va servir per explicar a tots els botiguers quins eren els passos que havien de seguir. I per acabar, l’ABT facilita “vals regals” que es podran obtenir a totes les seves botigues associades. Aquests vals es podran utilitzar per bescanviar per articles de qualsevol dels comerços adherits a l’associació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments