Inici Actualitat Dos alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès guanyen un dels...

Dos alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès guanyen un dels Premis Sambori Òmnium 2020 de la demarcació Alt Ter-Garrotxa

0
COMPARTIR

Aquest dijous 3 de desembre es van lliurar els Premis Sambori Òmnium 2020 de la demarcació Alt Ter-Garrotxa. Dos alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès es van endur un guardó. Un va ser en la categoria de Cicle Mitjà de Primària per a la narració ‘Una aventura amb en Perot Rocaguinarda’ de l’Eloi De Caralt Perarnau. Mentre que l’altre va ser en la categoria de Cicle Superior per a la narració ‘Un dia de cada dia per un ‘patós’ total’ de la Martina Molist Domingo.

L’acte del veredicte va tenir lloc el 12 de març a Olot, però el lliurament de premis no es va poder celebrar a causa de la Covid-19 i aquest dijous es van poder entregar. Els textos han estat publicats en un llibre amb la resta de textos seleccionats i premiats pel jurat de la Demacració de l’Alt Ter – Garrotxa (Garrotxa, Lluçanès, Osona i Ripollès).

El Premi Sambori és un guardó de narrativa en català dirigit a alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat de tots els Països Catalans.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments