Inici Actualitat Aquest dissabte arriba la ja tradició d’il·luminar la creu del Castell de...

Aquest dissabte arriba la ja tradició d’il·luminar la creu del Castell de Taradell

0
COMPARTIR

Per tercer any consecutiu es tornarà a il·luminar la creu del Castell de Taradell amb llums nadalencs, en la iniciativa que va sorgir el 2018 d’un grup de taradellencs. Enguany, a causa de la pandèmia, no es fa una convocatòria a tothom qui ens hi vulgui acompanyar i participar.

Tot i això, qui vulgui pot ser-hi i venir pel seu compte. Es farà a 2/4 de 6 a dalt del Castell d’en Boix. Aquest any es tornarà a il·luminar la creu amb tires de llums nadalencs i amb la paraula ‘Taradelleja’ i es deixarà durant totes les festes de Nadal.

Un cop fet tot el muntatge, farem un brindis a base de coca i cava (cadascú s’ho porta) per donar per iniciada la temporada nadalenca. Com en els últims anys, la iniciativa pretén posar una mica de llum i esperit nadalenc a un dels espais emblemàtics de Taradell. Esperem que com en els últims anys, qui pugi al Castell, respecti la instal·lació, com ha succeït en els últims dos anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments