Inici Actualitat Els Tonis de Taradell presenten l’exposició itinerant “Per no perdre el temps”

Els Tonis de Taradell presenten l’exposició itinerant “Per no perdre el temps”

0
COMPARTIR

Els Tonis de Taradell presenten l’exposició itinerant “Per no perdre el temps”, que es durà a terme a Barcelona. Es podrà visitar del 5 de desembre al 30 de gener a la Casa dels Entremesos. L’objectiu és donar a conèixer un patrimoni fins ara poc visible i poc estudiat i alhora reivindicar el paper que van tenir els calendaris en el context social i polític de l’època.

L’exposició es fa de forma conjunta amb Edicions Morera i l’Associació de festes de la Plaça Nova. Aquest projecte va començar el gener a Taradell i ara continua a la Casa dels Entremesos de Barcelona. Durant dos anys es podrà visitar a espais com museus etnogràfics, biblioteques, sales d’exposicions municipals i centres culturals d’arreu de Catalunya.

D’altra banda, es comptarà amb sis vitrines que contenen 58 peces originals i 8 reproduccions corresponents a calendaris i almanacs del segle XIX i principis del segle XX. A més, la presentació es dividirà en set plafons on es presentarà l’exposició, es descobrirà els orígens dels calendaris i els almanacs, les publicacions a l’abast de tothom, la producció editorial, la imatge gràfica, els calendaris singulars i la pervivència d’un calendari de tradició vuitcentista.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments