Inici Actualitat El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès s’ofereix a cantar ‘nadales solidàries’...

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès s’ofereix a cantar ‘nadales solidàries’ perquè ningú se senti sol

0
COMPARTIR

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell impulsa una iniciativa solidària per acostar el Nadal a tothom. Davant l’actual de pandèmia del Coronavirus ha impulsat una iniciativa amb l’objectiu d’acostar la festa a les persones que més ho necessiten o que puguin sentir-se soles pel fet de no poder-se reunir amb els seus familiars.

Per aquest motiu, el col·legi Sant Genís ofereix la possibilitat que tothom que vulgui felicitar a algú per Nadal (avis, àvies, pares, mares, amics…) es posi en contacte amb ells través dels seus canals de comunicació. Els alumnes de l’escola, organitzats amb grups bombolla, sortiran al carrer per cantar i recitar nadales solidàries. I ho faran anant davant les cases de tothom per anar a felicitar el Nadal d’una manera diferent i especial.

Les vies de contacte són les següents: trucant al número de telèfon 93 812 60 15, contactant via Instagram a l’usuari @escolasantgenis. També es pot fer per correu electrònic centre@santgenis-santaagnes.org o entrant a la pàgina web que estrenen www.santgenissantaagnes.es.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments