Inici Actualitat Un gol en el tram final d’Edu Genís dona tres punts d’or...

Un gol en el tram final d’Edu Genís dona tres punts d’or al CP Taradell

0
COMPARTIR

El CP Taradell arribava en dinàmica positiva després de l’empat aconseguit contra el Lleida. Per la seva banda, l’Igualada venia de perdre per 4 gols a 1 contra el CP Vic.

En el primer temps, els taradellencs s’avançaven en el marcador gràcies a el gol d’Albert Benito. L’equip de Ferran Moreno tenia el control total i absolut del joc, fins que el conjunt local va empatar el partit a 1, en els últims 8 minuts de la primera part. El gol el va transformar Marc Palau. El CP Taradell no es va arronsar, i després d’una jugada individual de geni de Dani Rodríguez, transformava l’1 a 2. I quan tot semblava que els taradellencs marxarien amb avantatge, Roger Bars, va empatar el partit en un llançament que va tocar el pal dret de la porteria d’Albert Dalmau.

A la segona part, en els primers deu minuts l’equip de Francesc Linares va sortir més endollat i va disposar de diverses ocasions. Però va ser el CP Taradell qui va marcar de nou. Marc Soler era l’encarregat de fer pujar el 2 a 3 a l’electrònic. L’alegria va durar poc, perquè per tercera vegada els locals empataven, amb el gol de Bernat Yeste, un minut després. I uns segons després va arribar una de les jugades polèmiques. Marc Soler marcava el 3 a 4. Els àrbitres en dues ocasions van donar el gol per vàlid, però finalment davant dels dubtes per si havia entrat o no l’esfèrica, van decidir recular i anul·lar la validesa del gol. A partir de llavors, els minuts passaven i els dos equips arribaven a porteria, però sense encert. Fins que ens plantem en els últims cinc minuts. Edu Genís pesca la bola a la frontal de l’àrea i aconsegueix copejar-la bola per fer el 3 a 4 i donar tres punts d’or. En els últims segons, l’igualada ho va intentar amb un home de pista més, però el marcador ja no es va tornar a moure.

El CP Taradell no guanya a fora de casa des del 23 de novembre, quan va sumar els tres punts després de vèncer, també, per 3 gols a 4 contra el Lloret. La victòria contra l’igualada permet sumar 8 punts i sortir de les últimes entrades quatre places de descens directe. El pròxim partit serà a la pista del CP Vic, el dissabte a les 8 de la tarda. Un partit que cal esperar l’evolució dels positius del conjunt vigatà, que ja ha fet que no juguessin aquest cap de setmana a la pista del Vendrell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments