Inici Actualitat Taradell se suma al Dia internacional contra la violència envers les dones...

Taradell se suma al Dia internacional contra la violència envers les dones 2020

0
COMPARTIR

Taradell s’ha sumat, un any més, a la commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que es commemorava aquest 25 de novembre. Ho ha fet amb un acte aquest dimecres a la tarda davant l’Església Sant Genís on s’ha llegit el manifest oficial i s’ha fet un record de les dones assassinades durant tot aquest 2020. Al parterre enjardinat hi havia un llaç lila gran fet de flors, mentre que als arbres hi havia els noms de les dones assassinades aquest 2020 amb uns braços brodats simbolitzant una abraçada.

L’acte estava organitzat per l’Associació Som Dones, en col·laboració amb l’Ajuntament de Taradell. Cal destacar que ja dissabte passat al migdia es va fer la lectura del manifest i una cadena humana amb missatges contra la violència masclista.

D’altra banda, al Centre cultural Costa i Font es pot veure l’exposició ‘Lliures i sense por’, cedida per l’Institut Català de les Dones. I el proper 3 de desembre a les 7 de la tarda es farà una doble xerrada a través de la plataforma Zoom amb el títol ‘Ecofeminismes: situació actual climàtica i d’emergència social’ a càrrec de Federico Ravera, doctor en ciències ambientals en l’especialitat d’economia ecològica de la UAB, i la xerrada amb el títol ‘Artistes simbiòtiques. Aproximacions als no humans a través del cos’ a càrrec de Paula Bruna. Les inscripcions es poden fer a https://forms.gle/YEzfBbBwYCNHt8xc8.

Des de Taradell també està previst organitzar un taller ‘Eines feministes per a una ciberdefensa’ a càrrec de Kaleidoscope de Vida el 9 de desembre de 2/4 de 5 a 2/4 de 8. Les inscripcions es poden tramitar al telèfon 661 537 616.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments