Inici Actualitat Taradell fa l’acte oficial d’obertura de la il·luminació nadalenca aquest dissabte

Taradell fa l’acte oficial d’obertura de la il·luminació nadalenca aquest dissabte

0
COMPARTIR

A partir d’aquest dissabte 28 de novembre a la tarda Taradell ja tindrà activada la il·luminació i ornamentació nadalenca. L’Associació de Botiguers de Taradell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, ha organitzat la tradicional encesa.

Aquest any, però, no hi haurà el tradicional berenar popular a causa de les restriccions per la Covid-19. Tot i això, es farà un acte vistós. A 2/4 de 6 de la tarda es farà l’encesa dels llums de Nadal amb un castell de focs des de l’Espai 1 d’Octubre.

Serà, per tant, el tret de sortida a la campanya de Nadal. De moment, ja es pot saber que el diumenge 13 de desembre a la Plaça de les Eres es farà la recollida de cartes del patge reial. Properament, ampliarem la informació.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments