Inici Actualitat La Biblioteca Antoni Pladevall i Font organitza un nou taller d’escriptura en...

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font organitza un nou taller d’escriptura en format virtual

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font organitza un nou curs d’escriptura, pel pròxim dijous 3 de desembre. L’activitat serà de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, però en format virtual i anirà a càrrec del poeta i periodista cultural, Esteve Plantada, del Laboratori de Lletres.

El curs busca que l’alumne experimenti amb eines per estimular la seva creativitat i es familiaritzi amb tècniques narratives bàsiques, posant èmfasi en el procés creatiu.

Els objectius són perdre la por d’escriure, desenvolupar la creativitat, experimentar amb diversos processos creatius per tal que cadascú pugui trobar el propi, conèixer les tècniques narratives bàsiques, entendre com treballen els escriptors, compartir els mateixos textos amb confiança i per tal de conèixer l’opinió d’altres escriptors i lectors i aprendre a rebre crítiques constructives i a donar-ne als companys.

Les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a b.taradell@diba.cat.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments