Inici Actualitat El CP Taradell suma un punt de caràcter contra el Lleida Llista...

El CP Taradell suma un punt de caràcter contra el Lleida Llista Blava (2-2)

0
COMPARTIR

El CP Taradell s’enfrontava contra un dels equips revelació aquesta temporada, el Lleida Llista Blava que ocupava la tercera posició, per darrere de Liceo i Barça. Els taradellencs recuperaven tots els afectius per afrontar el partit.

A la primera meitat, el Lleida s’avançava amb el 0 a 1, gràcies al gol que convertia Bruno Di Benedetto. La resposta local no es va fer esperar, i després que Andreu Tomàs veiés targeta blava, Daniel Rodríguez macava l’empat a 1 i el seu vuitè gol de la temporada. A partir d’aquí, el ritme del partit va anar creixent, tot i que cap dels dos equips va aconseguir marcar cap gol més.

Ja en el segon temps, després d’uns primers quinze minuts d’ocasions pels dos conjunts, tot va succeir en el tram final de partit. Quan quedaven deu minuts pel final, Marc Soler avançava el seu equip després de convertir un dels gols de la temporada. Una jugada individual des de la banda dreta que va acabar amb un fort llançament ajustat al pal dret de la porteria del Lleida. Cinc minuts després, els visitants disposaven d’un llançament de falta directa, que Albert Dalmau aconseguia aturar. Però segons després, la jugada polèmica del partit. Marçal Casadevall cometia falta al centre de la pista, que els àrbitres van considerar de targeta blava. Jepi‘ Selva era l’encarregat de llançar la falta directa que acabava amb l’empat a 2 final. Un resultat que Daniel Rodríguez va estar a punt de desequilibrar en un u contra u en l’última jugada del partit, però va arribar molt forçat i no va poder superar a Martí Serra.

Un punt que col·loca al CP Taradell tretzè amb cinc punts. I la propera jornada visitaran la pista de l’Igualada, a les 18:30 hores. Un partit vital per la permanència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments