Inici Actualitat Comencen les obres per millorar l’accés als nous habitatges tutelats

Comencen les obres per millorar l’accés als nous habitatges tutelats

0
COMPARTIR

Des d’aquest dilluns l’Ajuntament de Taradell està realitzant  obres per millorar l’accessibilitat als nous habitatges tutelats que s’estan acabant de construir al carrer Ramon Pou. Els treballs consisteixen en ampliar les voreres, adaptar els guals dels xamfrans i substituir l’arbrat. També es desplaçarà l’enllumenat públic d’acord amb les voreres més amples.

D’aquesta manera es pretén fer més fàcil l’accés de persones amb mobilitat reduïda que es desplacin cap al dispensari municipal o als habitatges tutelats. Es preveu que les obres durin un mes i s’aprofitarà per substituir les alzines de la zona. S’hi col·locarà un altre tipus d’arbrat que no provoqui tants problemes amb les arrels.

Recordem que els habitatges tutelats estaran construïts a finals d’any i que constaran de 16 habitatges per a persones amb necessitats però certa autonomia. Seran gestionats per la Residència Vilademany, que podrà ampliar les places residencials. Al nou edifici d’habitatges tutelats també s’hi ubicarà un menjador social amb una capacitat per a 60 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments