Inici Actualitat El Reus imposa la seva superioritat en la victòria per 10 a...

El Reus imposa la seva superioritat en la victòria per 10 a 2 contra el CP Taradell

0
COMPARTIR

El CP Taradell arribava al partit després de dues setmanes sense competició, per la suspensió del partit contra el Caldes. La gran notícia és que va recuperar a dos jugadors importants: Jacint Molera i Edu Genís.

La primera meitat el Reus ja va aconseguir sentenciar el partit. Els dos gols de Raül Marín, Pablo del Río i Àlex Rodríguez, de penal, posaven el 4 a 0 abans del descans. El CP Taradell va disposar d’una bona ocasió de falta directa, que Dani Rodríguez no va transformar.

Ja a la segona meitat, els locals no van abaixar el ritme i es van fer amos i senyors del partit. En els primers cinc minuts de la represa, el Reus va anotar dos gols més a partir d’Àlex Rodríguez i de Pablo del Río (6-1). Abans, Dani Rodríguez marcava el primer pels homes de Ferran Moreno. Ja en els últims cinc minuts, de nou des del llançament de penal, Àlex Rodríguez transformava dos gols més per fer el pòquer de gols i posar el 8 a 1. Entremig, però, des de falta directa Marçal Casadevall marcava el 8 a 2. Els últims dos gols del partit serien obra de Pablo Miguel Najera i Pablo del Río.

El pròxim dissabte el CP Taradell rebrà la visita del Lleida, a les 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments