Inici Actualitat La Festa dels Tonis de Taradell 2021 s’ajorna fins al març i...

La Festa dels Tonis de Taradell 2021 s’ajorna fins al març i preveu que alguns actes es puguin seguir per internet

0
COMPARTIR

La Comissió dels Tonis de Taradell ha decidit ajornar la Festa dels Tonis 2021, prevista per al 9-10 de gener, i fer-la a principis de març. El motiu és l’actual situació de pandèmia causada per la Covid-19.

Així, la Comissió té la intenció de celebrar la Festa dels Tonis a principis del mes de març i tenir més temps de marge per adequar-la. El seu president, Josep Preseguer, afirma que estan planificant la celebració de la Festa “preveient el pitjor dels escenaris possibles” i que s’adequarà en funció del context sanitari que hi hagi al març. No es descarta tampoc que si al març no es pot fer, es passi al mes de juny.

Així, un dels actes que segur que no es farà serà el tast del porc, que és un dels actes més multitudinaris amb les fogueres de Sant Antoni als jardins de can Costa. També s’ha suspès l’esmorzar del passant. Mentre que es preveu fer altres actes d’interior en format streaming i que la gent els pugui seguir online. Així, hi hauria un gran escenari al Centre cultural Costa i Font des d’on s’emetrien en directe i per les xarxes actes com l’hora del conte o els tallers del divendres. També s’hi farien el pregó i l’elecció de l’Hereu però en un altre horari. En lloc de dissabte a la nit, s’emetria en streaming al llarg del dissabte. I també es preveu que es donin a conèixer pel mateix sistema el Toni d’Honor i el convidat d’Honor (actes que habitualment tenen lloc el diumenge al matí).

Pel que fa al passant dels Tres Tombs del diumenge al matí, sí que es farà però s’ha repensat, de moment, sense públic. Així, la voluntat de la comissió dels Tonis és que es pugui retransmetre en directe per les televisions locals. Això obligarà que el recorregut no sigui tan llarg i que a dalt dels carros només hi hagi una persona o una unitat familiar.

Des dels Tonis de Taradell també tenen intenció de fer una revista digital de la festa d’aquest any que sortirà a finals de mes. En aquest cas, comptarà amb tota la informació i amb anunciants a qui no se’ls cobrarà res.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments