Inici Actualitat Acte vandàlic amb pintades contra el vehicle dels agents municipals

Acte vandàlic amb pintades contra el vehicle dels agents municipals

1
COMPARTIR

El vehicle dels agents municipals de Taradell va patir la nit de dissabte a diumenge una sèrie de pintades per part d’uns desconeguts. Tal i com es pot veure a les imatges, les pintades es van fer amb un esprai vermell al vidre frontal del vehicle simulant una mena de diana (no gaire reeixida), i a una de les portes davanteres laterals. En aquesta segona pintada s’hi van escriure les sigles ACAB que és l’acrònim de la frase anglesa All cops are bastards.

Foto: @AsocGuardiesAssociació de Guàrdies, agents, Vig. Munic. CAT

Segons el regidor de Governació i Civisme, Lluís Rodríguez, les pintades es van fer de matinada quan el vehicle estava aparcat al davant de l’Ajuntament de Taradell. Per aquest motiu, el consistori taradellenc ja va fer-ho saber als Mossos d’Esquadra i aquest dimarts al matí posarà la denúncia oficial.

A l’edifici de l’Ajuntament de Taradell precisament hi ha càmeres de videovigilància que graven l’accés i el vehicle estava aparcat just al davant. Però no s’ha pogut identificar a ningú com a autor de la bretolada. No se sap el motiu de l’acció vandàlica, tot i que una hipotesi podria ser que estés relacionada amb algun tipus de control respecte al toc de queda o les trobades per beure a l’aire lliure, que recordem en l’actual situació de pandèmia i estat d’alarma estan prohibides i poden ser multades.

Rodríguez considera que és una “bretolada” semblant al llançament d’ous fa uns dies a alguns aparadors del poble, o alguna altra pintada contra els agents que es va fer al mur de l’edifici del BBVA fa uns mesos. El regidor de Governació, però, assegura que se seguirà controlant tot el que fa referència a les restriccions per la Covid-19: “No podem deixar d’estar a sobre de qui està incomplint la normativa”, afirma.

De moment, el vehicle dels agents municipals ja torna a estar en condicions. Les dues pintades ja es van poder esborrar el mateix diumenge.

Fins i tot, l’Associació de Guàrdies, agents i Vigilants Municipals de Catalunya se n’ha fet ressò a través del seu perfil de twitter.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
merce
merce
17 novembre 2020 21:44

HI hagent que té molta mala llet.