Inici Actualitat L’Associació de Botiguers de Taradell organitza un taller de decoració per a...

L’Associació de Botiguers de Taradell organitza un taller de decoració per a comerços

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) ha organitzat un taller pràctic de dues hores ‘Decorem el comerç de Taradell’, que tindrà lloc el proper dilluns 16 de novembre. L’activitat tindrà lloc al Centre Cultural Can Costa i Font de les 14:30 a les 16:30 hores de la tarda. El curs és gratis per als socis de l’ABT i de 20 € pels no associats.

L’acció va dirigida al comerç local que vol conèixer les tendències aparadoristes de les festes de Nadal i la seva alineació amb tots els comerços de Taradell. Els principals objectius seran el de millorar els espais a decorar la botiga aconseguint un ambient nadalenc i conceptualitzar i homogeneïtzar la campanya a l’aparador de tots els establiments adherits.

L’encarregada del taller serà Bibiana Becerra, estilista comercial, visual merchandising, màster en fashion stylist i personal shopper per MT plus. Els continguts que tindrà el taller seran tres: quin és l’atrezzolow cost” que fa Nadal?, com puc crear elements visuals impactants pel vianant?, i d’on surten les idees?

Les inscripcions es poden dur a terme a través del whatsapp al número 608 78 76 79, amb el nom i sector de l’establiment.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments