Inici Actualitat L’ABT de Taradell reivindica el comerç local amb un vídeo on hi...

L’ABT de Taradell reivindica el comerç local amb un vídeo on hi apareixen tots els seus associats

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) ha difós un vídeo per promocionar tots els comerços associats del poble. L’objectiu és reconèixer i valorar la feina feta per tots els comerciants de Taradell i donar visibilitat als seus establiments en uns moments on la pandèmia està causant grans pèrdues econòmiques, a causa de les mesures per reduir els contagis.

Una idea que ha estat possible gràcies a la col·laboració d’alguns comerços essencials que van donar servei a tots els habitants de Taradell durant el confinament. També ha participat en el vídeo l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments