Inici Actualitat Endesa millora la xarxa elèctrica perquè no hi hagi més talls de...

Endesa millora la xarxa elèctrica perquè no hi hagi més talls de subministrament a Castellets i zona del barri de San Miquel

0
COMPARTIR

Endesa està executant aquests dies obres de millora d’una part de la xarxa de subministrament elèctric de Taradell. En concret, s’estan fent treballs per connectar l’estació transformadora de can Costa i Font amb l’estació de la Fundació Vilademany amb l’objectiu de millorar la qualitat i fiabilitat de la xarxa elèctrica.

En aquest sentit, també s’està connectant l’estació de l’Avinguda Castellets amb la del Passeig Arenal i s’està soterrant la línia de mitja tensió del passeig Arenal. Els treballs, que acabaran a finals d’any, pretenen solucionar els talls de subministrament que havien patit veïns de la zona de la ronda dels Vilademany, carrer Sant Miquel, carrer Doctor Fleming i polígon de Castellets, entre d’altres. L’Ajuntament de Taradell havia fet saber a l’empresa d’aquests problemes.

Les obres estan costejades per la pròpia empresa subministradora i donaran major seguretat i eficiència al subministrament elèctric, i també permetran eliminar cablejat aeri i suports.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments