Inici Actualitat Ajornat el partit del CP Taradell contra el CH Caldes de la...

Ajornat el partit del CP Taradell contra el CH Caldes de la jornada 7

0
COMPARTIR

Aquest dissabte estava previst que el CP Taradell disputés la setena jornada de l’OK Lliga contra el CH Caldes, al Pavelló d’EL Pujoló. Finalment, l’enfrontament ha quedat ajornat per un positiu de Coronavirus a la plantilla del Caldes, que ja va afectar el partit que havien de disputar l’anterior setmana contra l’Igualada.

Fins al moment, els taradellencs havien disputat tots els partits de la competició. Ara faltarà que la Real Federació Espanyola de Patinatge estableixi una nova data i hora per recuperar el duel. Si no hi ha cap imprevist més, el pròxim partit serà el de la jornada vuit a la pista del Reus, el 15 de novembre a les 6 de la tarda.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments