Inici Actualitat El mercat setmanal de Taradell es trasllada a l’Espai 1 d’Octubre a...

El mercat setmanal de Taradell es trasllada a l’Espai 1 d’Octubre a partir d’aquest dimecres

0
COMPARTIR

El mercat setmanal de Taradell canviarà d’ubicació aquest dimecres i passarà de la Plaça de les Eres a l’Espai 1 d’Octubre. Una proposta que sorgeix dels mateixos marxants que disposen d’una parada al mercat, on el passat 30 de setembre van demanar-ho en una reunió amb l’Ajuntament. La decisió de realitzar el trasllat es va comunicar a l’Associació de Botiguers de Taradell el passat 26 d’octubre.

Els principals motius són de caràcter higiènic, ja que el terra de sorra i la pols que aquesta genera embruta el menjar i la roba. També es deu a motius de seguretat, ja que en alguna ocasió alguna persona gran havia caigut per les escales d’accés, i de mobilitat perquè no hi ha prou places d’aparcament. A més, en el període que es va aterrar Can Serdà, l’experiència de celebrar el mercat a l’Espai 1 d’Octubre es va volar de forma positiva, ja que es va guanyar en qualitat de servei.

Fins ara, aquest seguit de problemes havia comportat una disminució constant de paradistes i usuaris. Tot i això, cal destacar que recentment s’han incorporat dues noves parades, una merceria i una de productes naturals. El mercat ocuparà només una part de l’actual zona d’aparcament.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments