Inici Actualitat El CP Taradell encaixa una cruel derrota contra el Calafell (5-4)

El CP Taradell encaixa una cruel derrota contra el Calafell (5-4)

0
COMPARTIR

El CP Taradell arribava al partit després de perdre per 3 gols a 5 contra el Girona. El Calafell, per la seva banda, no havia disputat el partit de l’anterior jornada contra l’Igualada perquè estaven pendents dels resultats de les PCR.

A la primera meitat, el CP Taradell es va avançar en els primers tres minuts de joc gràcies a un bon gol de Víctor Crespo. Després d’una fase de tanteig, al minut 13 de joc, el Calafell va empatar el partit de penal, gràcies al gol d’Eloi Mitjans. L’equip de Ferran Moreno es va saber refer ràpidament del gol rival. Sergi Torné va veure targeta blava i Daniel Rodríguez va marcar de falta directa per posar l’1 a 2. Al cap de 5 minuts, els locals tornarien a empatar amb el gol d’Arnau Xaus. El Calafell, en el tram final, va disposar d’una dobla oportunitat des de jugada a pilota aturada. Arnau Xaus, de falta directa i Eloi Mitjans, de penal, no van poder superar a Albert Dalmau. Però l’equip de Pere Varias va seguir buscant el gol i Sergi Torné, quan quedaven 13 segons pel descans, va marcar el 3 a 2.

Al segon temps, Daniel Rodríguez tornava a marcar des de falta directa per les deu faltes acumulades del Calafell i posava el 3 a 3. Uns segons després, els locals tornaven a avançar-se en el marcador a través del gol d’Eloi Mitjans (4-3). A partir de llavors, els dos conjunts van disposar d’un penal per banda. Eloi Mitjans i Víctor Crespo no van trobar l’encert del gol. I quan quedaven 13 minuts pel final, de nou, Daniel Rodríguez marcava de falta directa l’empat a 4. Ja al tram final, Sergi Torné, fa fallar un llançament de falta directa. Però en els últims 40 segons, el mateix Sergi Torné es va regirar bé a l’interior de l’àrea i va aconseguir un gol que va donar els tres punts al Calafell.

El CP Taradell segueix amb quatre punts i ocupa la tretzena posició. El pròxim partit serà contra el Caldes el 10 de novembre a les 21:00 hores.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments