Inici Actualitat Xavier Serra i Jordi Morató, guanyadors del 8è Concurs de Fotografia Memorial...

Xavier Serra i Jordi Morató, guanyadors del 8è Concurs de Fotografia Memorial Lluís Tuneu i el Concurs d’Instagram

0
COMPARTIR
1r premi memorial Lluís Tuneu

Xavier Serra i Jordi Morató han estat els guanyadors del 8è concurs de fotografia Memorial Lluís Tuneu i el concurs d’instagram. L’acte de lliurament, que s’havia de celebrar demà divendres 30 d’octubre, ha quedat suspès per les noves mesures adoptades per la Generalitat per lluitar contra el Coronavirus.

Aquesta edició, el fet de no haver-se pogut celebrar la festa del Toca-Sons amb total normalitat, així com la versió infantil de la festa, les fotografies presentades estaven dedicades entre el Mercat del Segle XVII i la Caminada teatralitzada d’en Toca-Sons.

2n premi Memorial Lluís Tuneu

Es van presentar un total de 17 fotografies al concurs fotogràfic i un centenar al concurs d’instagram. El jurat estava format per Marta Ramírez, d’InstaOsona; Pep Bosch, de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell i, Joan Puig, membre de la Junta d’en Toca-Sons i com a secretari, Gerard Paredes, que van decidir guardonar les fotografies següents:

Del Concurs de Fotografia Memorial Lluís Tuneu, el primer premi se l’emporta la foto ‘Artesà cadiraire’ de Xavier Serra de Manlleu. El segon premi és per la foto anomenada ‘Mans Treballadores’ de Maria Julià i, el tercer premi, és per la foto ‘Un bon discurs’ de Gerard Paredes.

Per altra banda, el concurs d’Instagram, la foto guanyadora és la titulada ‘Torxes’ de Jordi Morató i el segon premi, és la foto ‘Toca-Sons confinat‘ de Bet Comas. La fotografia que formarà part de la portada de la revista i el cartell de la festa 2021 serà la foto ‘Amenaça’ de Jordi Morató.

1r premi concurs d’Instagram

La junta de la Festa havia cregut oportú, aprofitant la inauguració de l’exposició, celebrar el moment de treva que es porta a terme en un moment de la Festa d’en Toca-Sons i que té com a objectiu reconèixer la tasca de persones, entitats o institucions implicades a la Festa d’en Toca- Sons.

2n premi concurs d’Instagram

Amb motiu de la crisis sanitària que estem vivint en l’actualitat, la junta volia homenatjar a dues entitats o institucions del municipi que en els darrers mesos estan lluitant contra la pandèmia: La Fundació Vilademany i el Dispensari Municipal.

3r premi Memorial Lluís Tuneu

Enguany, Toca-Sons i Agutzil els hi havia de fer entrega d’unes faixes taronges (símbol d’en Toca-Sons) com a record. Una acció que a partir d’ara es portarà a terme cada festa perquè els homenatjats tinguin un record. Per aquest motiu, demà també s’havien de fer entrega les faixes a tots els homenatjats fins ara perquè també tinguin el mateix record com a les persones, entitats i institucions que s’homenatjaran a partir d’ara.

Els homenatjats han estat fins ara: Lluís Tuneu i Rovira, l’any 2013; l’Esbart Sant Genís, 2014; la junta sortint de Toca-Sons, el 2015; l’Agrupació Sardanista, el 2016; els 25 Toca-Sons, el 2017; la Colla Gegantera, el 2018 i, en Josep Gallés, l’any 2019.

Cartell 2021. Foto ‘Amenaça’ de Jordi Morató

 

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments