Inici Actualitat L’Associació de Botiguers de Taradell se suma en contra de la campanya...

L’Associació de Botiguers de Taradell se suma en contra de la campanya d’Amazon a les escoles

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) és una del centenar d’entitats comercials d’arreu de Catalunya que han signat de manera conjunta una carta a través de la qual han fet arribar a la Generalitat la queixa del sector després de detectar que des de diverses escoles s’havia fet arribar a les famílies una campanya promocional d’Amazon. La campanya, que porta per nom ‘Un clic para el cole’, proposava a les famílies la possibilitat de fer les seves compres habituals a la plataforma mentre ajudaven a l’escola triada a acumular un crèdit virtual que després el centre podria utilitzar comprant a través de la mateixa plataforma.

La carta, que s’ha fet arribar als Departaments d’Educació i Empresa, mostra el malestar i inquietud per aquesta inciativa que “es basa en un model i valors radicalment oposats als que fomentem des del comerç de proximitat”. I es queixa que des de centres finançats públicament “sigui encertat promoure aquest tipus d’accions”. Al mateix temps, reivindica el comerç de poble “com a element de cohesió social, així com el valor dels productes de proximitat” i el sector comercial es posa a disposició dels centres escolars per col·laborar en tot allò necessari per mostrar els valors del comerç de proximitat a les aules.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments