Inici Actualitat El CP Taradell perd per 3 gols a 5 contra el Girona...

El CP Taradell perd per 3 gols a 5 contra el Girona en un partit marcat per la polèmica arbitral

0
Font: CP Taradell

El CP Taradell arribava al partit després de la derrota contra el Noia per 7 gols a 1. El conjunt de Ferran Moreno, tot i capgirar un gol inicial dels gironins, no van poder obtenir els tres punts en un partit marcat per les decisions arbitrals.

A la primera meitat, el Girona s’avançava en els primers quatre minuts amb el gol de David Gelmà. Els taradellencs, però, de seguida es van refer i van dominar tant en el joc com en les ocasions. De fet, un minut més tard, Víctor Crespo convertia l’empat a 1. El mateix Crespo, tres minuts més tard, va veure targeta blava, que Gerard Pujol no va poder transformar amb gol. Tot seguit, el Girona va disposar d’un llançament de penal que Albert Dalmau va aturar. Ja en el tram final del primer temps, el CP Taradell va ser capaç d’avançar-se en el marcador des del llançament de penal gràcies a Víctor Crespo, que va marcar el 2 a 1.

Ja al segon temps, els gironins van sortir més endollats a pista i passats els primers set minuts, David Gelmà va transformar l’empat a 2. Al minut 11, Víctor Crespo va tenir l’oportunitat de tornar a avançar el seu equip des de la falta directa, però en aquesta ocasió no va estar encertat de cara a porteria. Un minut després, Humberto Mendes agafava l’estic d’Albert Benito quan iniciava un contraatac i va veure targeta blava. Dani Rodríguez, va batre a Jaume Llaverola i va fer pujar el 3 a 2. La resposta gironina, però, arriba dos minuts després amb l’empat a 3 de Gerard Pujol. Pel mig, els àrbitres es van fer enrere a l’hora d’assenyalar una targeta blava sobre David Carles, que va provocar la indignació dels taradellencs. Un minut després del 3 a 3, Xavier Gurri executava un bon llançament des de la banda esquerra que superava a Albert Dalmau i posava el 3 a 4. I en la posterior jugada, nova acció polèmica. Els àrbitres van assenyalar falta del Girona. Víctor Crespo va aprofitar la distracció dels gironins per sacar de pressa en una acció que va acabar amb gol d’Albert Benito. Un gol que no va pujar al marcador, després que l’àrbitre Ruben Fernandez decidís que s’havia de tornar a sacar. Les protestes dels jugadors anaven dirigides cap a l’altre àrbitre, Daniel Villar, que en el moment del gol va deixar acabar la jugada. En els últims 30 segons, el CP Taradell va arribar a les deu faltes i Gerard Pujol ho va aprofitar per sentenciar el partit amb el 3 a 5.

El pròxim rival del CP Taradell serà el Calafell, el pròxim dissabte, a les 8 de la tarda. En aquests moments, l’equip de Ferran Moreno ocupa l’onzena plaça amb 4 punts.