Inici Actualitat Taradell registra més de 20 positius de Covid-19 i un grup escolar...

Taradell registra més de 20 positius de Covid-19 i un grup escolar confinat

1
COMPARTIR

En els últims 7 dies a Taradell s’han registrat més d’una vintena de casos positius per Covid-19. Concretament, aquest dimecres 21 d’octubtre hi ha 22 persones contagiades. Es tracta del pitjor registre de les últimes setmanes i que ha fet augmentar el risc de brot fins a 922,13 punts (Molt Alt).

La trajectòria de la pandèmia a Taradell està sent com una muntanya russa, ja que fa una setmana hi havia 7 positius (tot i que s’havia anat pujant fins a acumular-ne 14), fa quinze dies (a principis d’octubre) no n’hi havia cap, a mitjans de setembre n’eren 3, però, en canvi, a principis de setembre es va arribar a 19.

Actualment, la taxa de PCR’s positius per 100.000 habitants és de 334,09, quan fa una setmana era de 106,30. A Osona és de 377,54, mentre que a la Catalunya Central, regió sanitària que pertany Taradell, aquesta taxa és de 423,12, però la taxa de reproducció és d’1,55. Mentre que a Taradell la taxa de reproducció de la pandèmia es troba en un 2,49 (les persones que de mitjana ecomana cada persona positiva).

A més, per primera vegada des que va començar el curs escolar, s’han hagut de confinar estudiants al municipi. Es tracta d’un grup de 19 alumnes d’entre 16 i 17 anys que cursen 2n de Batxillerat a l’INS Taradell, grup en el qual s’ha detectat una persona contagiada. Aquest dijous és previst que facin la prova PCR a la resta i, si no hi ha cap positiu més, dilluns podran tornar a fer classe presencial. Mentrestant faran les classes de forma virtual. La direcció del centre ha informat degudament a tota la comunitat educativa de l’entorn del grup afectat.

Des de l’Ajuntament s’insisteix en prendre totes les mesures de prevenció per frenar aquest creixement: distància social, mascareta i rentat de mans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
merce.puigdomenwch
21 octubre 2020 20:41

Les coses no es fan bé. Llavors pagarem els plats trencats tots.