Inici Actualitat Taradell aconsegueix una nova Flor d’Honor de les Viles Florides i ja...

Taradell aconsegueix una nova Flor d’Honor de les Viles Florides i ja en té tres

0
COMPARTIR

Taradell ha rebut la tercera Flor d’Honor que promou el moviment Viles Florides. Aquest divendres passat es van lliurar les Flors d’Honor 2020 i el municipi, que el 2019 va rebre les 2 primeres Flors d’Honor, va ser premiat amb una tercera flor.

L’anunci dels guardons es va fer de forma virtual. Actualment, 142 municipis catalans i d’Andorra, que formen part del moviment. La màxima distinció que es pot aconseguir és cinc Flors d’Honor. Juntament amb Taradell també van aconseguir tres Flors d’Honor Castellar del Vallès, Garós, Salardú, Tredós i Unha.

L’Ajuntament de Taradell, amb la participació del Parc de les Olors, porta els darrers anys treballant per millorar l’enjardinament de l’espai públic seguint criteris de sostenibilitat i de recuperació de la biodiversitat.

El moviment Viles Florides està promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Podeu visualitzar la gala a través d’aquest vídeo:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments