Inici Actualitat La Fira de Santa Llúcia de Taradell no es farà aquest 2020

La Fira de Santa Llúcia de Taradell no es farà aquest 2020

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha decidit suspendre la Fira de Santa Llúcia, que se celebra sempre al mes de desembre, com a mesura preventiva a causa de la Covid-19. Aquest any s’havia de celebrar l’edició 45 el diumenge 13 de desembre. L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, ho va avançar al programa ‘Precs i preguntes’ de Ràdio Taradell i la regidora, Berta Camprubí, ens ho confirmat.

L’equip de govern hem decidit amb alguns dels responsables de la comissió de la fira de Santa Llúcia, que ens hi hem de reunir, però ja n’hem parlat, de no fer-la.Mercè Cabanas, alcaldessa de Taradell
Vam decidir no fer-la perquè l’espai és molt reduït i no podíem garantir que fos segur.Berta Camprubí, regidora de Festes

La decisió es pren per evitar l’aglomeració de parades i gent en un espai emblemàtic del poble, però també petit i que si es fa s’està fomentant que la gent surti. A més, es considera que la majoria de parades són de compra-venda i això ho dificultaria més per complir amb les mesures sanitàries. Al mateix temps, la Capella de Santa Llúcia és molt petita i seria impossible impedir la concentració de visitants.

Hem decidit no fer-la perquè la clau d’una fira és aquest contacte humà, és trobar-te, és parlar… I ens sap molt greu.Mercè Cabanas, alcaldessa de Taradell
Venen mesos complicats i al desembre no sabem com estarem i no volem afavorir el moviment i circulació de persones sense distàncies o fer una fira ‘a mitges’.Berta Camprubí, regidora de Festes

Tot i això, tenint en compte que durant la Fira de Santa Llúcia també es feia la recollida de cartes del Patge Reial, s’està pensant en canviar la ubicació i el format perquè els més petits puguin fer arribar els seus desitjos a Ses Majestats. En aquest sentit, des de l’Ajuntament també s’està replantejant com es farà la cavacalda de Reis que segurament serà diferent però amb la seguretat que arribaran els Reis Mags.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments