Inici Actualitat El CP Taradell perd per 7 gols a 1 a la pista...

El CP Taradell perd per 7 gols a 1 a la pista del CE Noia Freixenet

0
COMPARTIR
Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

El CP Taradell arribava al partit amb tres baixes de pes. Jacint Molera, Edu Genís i Xevi Soler per lesió. La gran notícia va ser el debut de Pere Casulleras amb el primer equip en partit d’OK Lliga.

A la primera meitat el domini va ser local. Tot i que va ser el CP Taradell qui es va avançar en el marcador. Passats set minuts, Jordi Ferrer veia la targeta blava i Dani Rodríguez no va perdonar i va transformar, des de falta directa, el 0 a 1. El gol de l’empat, però, no va tardar a arribar. Quatre minuts després, Roc Pujadas empatava el partit. Tot semblava que la primera meitat acabaria amb empat, però quan quedava un minut i mig, s’assenyalava penal contra el CP Taradell i Xavier Costa ho va aprofitar per fer el 2 a 1.

Al segon temps, en els primers tres minuts el Noia va aconseguir sentenciar el partit. Xavier Costa va transformar els dos llançaments que va intentar i va fer pujar el 4 a 1 en l’electrònic. Després dels dos gols inicials, es va viure una escena que va fer refredar al Pavelló. Marçal Casadevall va rebre un fort impacte de la bola a la part posterior del cap. De seguida van entrar les assistències en una acció que va quedar en ensurt. El capità es va aixecar pel seu propi peu i va poder acabar el partit. A partir de llavors, es van mostrar dues targetes blaves contra els taradellencs que no van agradar i van fer créixer el malestar en els jugadors de Ferran Moreno. En una de les faltes directes, Roc Pujadas feia el 5 a 1. I per si no n’hi hagués prou, uns segons més tard, es tornava a indicar falta directa perquè Roc Pujadas fes pujar el 6 a 1 al marcador. Ja en els últims instants de partit, Adrià Ballart va marcar el 7 a 1 final, de nou, de falta directa.

Els taradellencs després d’aquesta derrota rebran a Taradell el pròxim dissabte, a les 6 de la tarda, al Girona.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments