Inici Actualitat Els casos positius de Covid-19 a Taradell pugen fins a 7 en...

Els casos positius de Covid-19 a Taradell pugen fins a 7 en l’última setmana

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha informat que en data 13 d’octubre el nombre de casos positius per Covid-19 al municipi és de 7. En l’última setmana s’han registrat aquests nous positius, ja que fa set dies no hi havia cap nou positiu.

Aquestes dades provenen del Servei Català de la Salut que informa als municipis de la incidència de la Covid-19. La taxa de PCR’s positius per 100.000 habitants és del 106,30. La situació a la Catalunya Central, regió sanitària a la qual pertany Taradell, aquest dimarts era de 159,90 PCR’s positius per cada 100.000 habitants, superior als 123,87 de fa una setmana. Osona té les taxes més elevades, amb 298,60. L’Àrea Bàsica de Santa Eugènia de Berga, on hi ha Taradell, té ara mateix 57 casos positius, front als 29 de fa 7 dies, repartits en tots els municipis que la conformen.

Així, es continua demanant a la població que extremi les mesures d’higiene i distància social per reduir el risc de contagis. A nivell català, de moment, ja s’ha establert que les competicions esportives amateurs i base s’aturin durant 15 dies a partir d’aquest proper cap de setmana. I el govern català podria establir en les properes hores més mesures restrictives d’activitats per tal de reduir la interacció social i la mobilitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments