Inici Actualitat Ajornat: Aquest dijous es presenta el Consell per la República de Taradell

Ajornat: Aquest dijous es presenta el Consell per la República de Taradell

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell acollirà aquest dijous a les 8 del vespre l’acte de presentació del Consell per la República de Taradell. Es comptarà amb la presència d’Aurora Madaula i Guillem Fuster (membres del consell de govern del Consell per la República). També hi intervindran des de l’exili, el conseller Lluís Puig (del grup impulsor de Junts) i la secretària general d’Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Rovira.

El Consell es va constituir a Taradell durant la pandèmia i després del confinament s’ha pogut formar un grup local de persones, que inclou des de regidors i regidores de l’Ajuntament fins a representants de tots els partits polítics i associacions independentistes.

El Consell per la República és un òrgan polític que neix després de l’exili d’una part del govern presidit per Carles Puigdemont, amb l’objectiu de culminar el procés d’independència des de l’exterior. Entre els membres del Consell de Govern hi ha Carles Puigdemont, Antoni Comín, Clara Ponsatí, Elisenda Paluzie i Lluís Llach, sumat a altres associacions i organitzacions de caràcter independentista.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments